More
  AcasăLucky StudioDe 2 ani, castigurile de la Lucky Studio mi-au schimbat viata

  De 2 ani, castigurile de la Lucky Studio mi-au schimbat viata

  Daca ai crezut vreodata ca videochatul nu poate fi un job de viitor, atunci ar trebui sa vii la Lucky Studio sa vezi aici cate fete lucreaza, si de cat timp. Oi fi lucrand eu de 2 ani aici, dar sunt fete care au si cate 6-7 ani de cand lucreaza aici, aproape de cand s-a deschis studioul. Iar fetele acestea nu sunt prostute, daca nu era de viitor, crezi ca mai lucrau aici?

  Absolut nicio femeie nu sta acolo unde nu-i place, asta e deja stiut. Foarte putine femei se resemneaza cu ceea ce au, dar majoritatea au aspiratii, au planuri de viitor, au dorinte. Vor o viata mai buna, pe scurt, cu mai multi bani. Iar acesti multi bani ii aduce jobul din videochat de la Lucky Studio, bineinteles. Mie, cel putin, mi-i aduce.

  Mereu plec cu bani multi de la Lucky Studio

  Si nu mi-i aduce de azi, de ieri, ci de 2 ani de zile castig incontinuu bani la Lucky Studio. Asta trebuie sa insemne ceva, nu? Cel mai sigur, eu zic ca e de bine, nu stiu ce zici tu. Dar, daca in 2 ani n-a fost zi in care sa nu plec macar cu 100 de lei in buzunar de la Lucky Studio, eu stiu sigur c-am facut alegerea potrivita.

  100 de lei cred ca inseamna cea mai proasta zi ever, oricum. Am dat asa un exemplu, in cazul in care am o zi foarte proasta, tot plec cu 100 de lei acolo in mana. Ceva tot castig, dar in general ma pot lauda cu venituri lunare intre 6000 si 9000 de lei. Ceea ce inseamna, evident, ca am mai mult de 300 de lei zilnic.

  Asta se intampla de 2 ani, da. In 2 ani am reusit sa-mi cumpar atatea lucruri cat n-as fi crezut ca-mi voi cumpara in viata mea. Este o realizare pentru mine jobul de la Lucky Studio, si-o recunosc cu mandrie. In numai cateva luni de la angajare mi-am facut si o operatie de marire a sanilor, mi-am luat si masina.

  Jobul de la Lucky Studio ma ajuta enorm

  Numai vise implinite, mai exact. Absolut nimic din ce inseamna jobul de la Lucky Studio nu a fost o dezamagire pentru mine, ci totul a fost o realizare, un scop implinit. Am avut si zile in care am plecat acasa si cu 100 de lei, si cu 300, dar am avut si zile in care am plecat cu 1000 de lei, 2000 de lei castigati intr-o singura zi. Jobul de la Lucky Studio inseamna evolutie, cu siguranta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img