More
  AcasăHeyluxM-ai invidia daca ai sti ce viata duc de cand am jobul...

  M-ai invidia daca ai sti ce viata duc de cand am jobul de la Heylux!

  Stii cum e viata unei romance? Munca, cumparaturi, acasa, treaba, curatenie, mancare, somn si apoi se repeta aceleasi lucruri, zilnic. Eu numai asta faceam inainte sa lucrez la Heylux, nu simteam ca traiesc in vreun fel, ci ma simteam fix ca un robotel de bucatarie.

  Obosita de la munca, mergeam sa fac cumparaturi pentru a gati ceva, apoi ajungeam acasa, faceam curatenie si gateam ceva si apoi somn. Doar duminica era ziua in care ma mai relaxam, insa nici atunci parca nu puteam si tot calcam niste haine sau impatuream ceva prin casa, gaseam eu ceva.

  Ai vrea si tu sa fii relaxata ca mine

  Nu ca n-as fi vrut sa ma relaxez, dar parca nu puteam pentru ca mereu aveam treaba. Mereu ma simteam obosita, crede-ma… Nici nu stiu cum am rezistat in ritmul acesta ani de zile, pentru ca acum am o viata la care am visat mult timp si n-as mai renunta la asta.

  In primul rand, gata cu orele in bucatarie, cu gatitul si astea! Sunt model de videochat la Heylux acum si castig destul de mult incat sa mananc la restaurante, sa-mi comand mancare zilnic, sa nu stau eu sa ma mai stresez cu asta. Cu curatenia aduc pe cineva saptamanal sa-mi faca prin casa curatenie generala, pentru ca acum am bani.

  Deci gata cu statul ore in sir prin casa sa curat, sa gatesc, sa una alta. Acesta este un lucru de care am scapat de cand sunt angajata la Heylux. Acum, in loc sa merg acasa sa fac treaba, dupa ce termin tura de munca de la Heylux ma duc prin oras, ma duc la salon sa ma fac frumoasa, poate la spa, poate la masaj, cine stie.

  Am o multime de bani cu jobul in videochat

  Ideea este ca ma rasfat, nu-mi mai obosesc corpul cu tot felul de activitati inutile. Sunt si eu femeie, merit si eu sa simt cat de frumoasa e viata, nu doar sa muncesc ca un robotel. Mai mult de atat, jobul de model de videochat de la Heylux imi permite sa fiu mereu dichisita si aranjata, asa ca nu ma mai neglijez cum faceam inainte.

  Ma simt mult mai vie, mult mai plina de viata de cand sunt model de videochat, sincer. Acum mai merg si eu in vacante, ma mai relaxez, nu ma mai uit la bani si nu mai lucrez mult si haotic ca inainte. Pentru sumele intre 300 si 800 de lei pe care le castig la Heylux, lucrez nu mai mult nici mai putin de 8 ore. Eh, asa mai merge!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img