More
  AcasăJob-ul meuȘansa unei vieţi perfecte cu Lucky Studio

  Șansa unei vieţi perfecte cu Lucky Studio

    Ţi-ai imaginat vreodată cum arată viaţa perfectă în concepţia ta? Dacă nu, lasă-mă pe mine să ghicesc. Viaţa ta perfectă ar arăta cam aşa: vacanţe de cel puţin 2-3 ori pe an cu familia în cele mai frumoase locuri din lume, bani, linişte şi armonie. Pe lângă acestea, ar fi perfect dacă ai avea timpul necesar pe care să-l petreci cu familia şi confort.

  Dacă ai avea toate aceste lucruri, sunt convinsă că viaţa ta ar fi perfectă. Sunt atât de hotărâtă pentru că ştiu cum arată viaţa perfectă în concepţia unei femei măritate. Am şi eu familia mea şi bunăstarea familiei mele este singurul lucru pe care mi-l doresc. Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără Lucky Studio, care s-a asigurat că îmi voi face familia fericită zilnic.

  Jobul în videochat care îmi aduce bogăţie şi fericire

  Aflându-mă într-o situaţie mai dificilă din viaţa mea, m-am consultat cu soţul meu şi ne-am decis că trebuie să facem sacrificii pentru copilul nostru. Aşadar, urma să plecăm amândoi din ţară pentru a putea avea o situaţie financiară mai bună. Pe copil urma să îl lăsăm în grija bunicilor, deşi nu ne plăcea situaţia. Am fost la un punct de a pleca atunci când am aflat de o ofertă de job la Lucky Studio Iaşi. Eu eram dintr-un sat din apropierea Iaşiului, dar nu îmi era greu să fac naveta până în Iaşi.

  Astfel că, m-am decis să renunţ la ideea de a pleca din ţară şi să merg la interviu la Lucky Studio. Nu ştiam în ce constă videochatul, dar nu putea să fie nimic atât de greu încât să mă facă să renunţ la fericirea familiei mele. Eram pregătită pentru orice când, spre uimirea mea, am dat peste surpriza vieţii mele la acest studio de videochat.

  O surpriză senzaţională

  Primită cu căldură şi cu braţele deschise, femeile de la studio m-au condus în biroul managerei, unde am ţinut interviul. Aceasta mi-a explicat clar şi concis toate condiţiile de care urma să profit dacă semnam contractul. Ceea ce m-a uimit a fost să aflu că viaţa poate fi mult mai uşoară decât o credeam eu. Pe lângă bonusurile de angajare de până la 38.880 lei şi cele săptămânale de până la 3.000 de lei a mai fost ceva. Ca şi cum aceste avantaje nu ar fi fost de ajuns, Lucky Studio urma să mă ajute să am un salariu zilnic între 300 şi 800 de lei.

  Mi s-a părut extraordinar ca eu, la vârsta de 31 de ani m-am putut încadra în cerinţele lor şi am putut beneficia de un job atât de avantajos. Programul la studio a fost foarte lejer, terminam la ora 15:00 după amiază. Aşa că, aveam tot timpul din lume să stau cu familia mea. Iar la studio am început cu un câştig de 230 de lei pe zi, ajungând şi la 350 de lei. Oricum, am peste 6.000 de lei lunar la Lucky Studio, iar acum este armonie şi linişte în familie. Nu mai sunt nevoită să plec nicăieri, pentru că pot avea viaţa perfectă alături de familia mea cu ajutorul lui Lucky Studio.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img