More
  AcasăHeyluxVideochatul la Preziosa este 100% legal si-mi ofera siguranta si discretie

  Videochatul la Preziosa este 100% legal si-mi ofera siguranta si discretie

  Am tot auzit oameni vorbind despre videochat si multi din ei au gandirea asta proasta ca daca lucrezi ca model de videochat, faci ceva ilegal. Nu, total gresit. Poate sunt studiouri ilegale in tara, nu zic ca nu, dar eu lucrez la Preziosa, unde totul e legal, deci niciodata nu se va pune problema de asa ceva.

  Din moment ce sunt atatea studiouri in tara si unele au peste 10 ani experienta in spate, gandeste-te logic. De ce ar mai fi pe piata daca ar fi ilegal? Videochatul a devenit un job total normal, prin care fetele isi platesc impozitele la stat ca toata lumea si asa mai departe.

  Videochatul la Preziosa este un job absolut obisnuit si normal

  castiguri in videochat
  castiguri in videochat

  Pentru mine, videochatul la Preziosa nu se putea sa fie mai normal si mai frumos decat este deja. Este un job la care am visat de mult, sincera sa fiu. Am un program de munca foarte misto, pe care eu mi-l fac intruna. Daca saptamana asta vreau sa lucrez seara, lucrez seara, iar daca saptamana viitoare vreau altfel, fac cum imi doresc.

  Totodata, orele de munca si turele sunt alese tot de mine, cat si camera de logare. Zilele libere si zilele de concediu sunt la alegerea mea, la fel si modul in care castig bani din videochat. Din start, libertate absoluta la locul de munca. Unde in alta parte mai poti tu intalni asa ceva?

  Numai din acest punct de vedere pot spune deja ca Preziosa este studioul care-mi pune la dispozitie jobul la care am visat toata viata. Mai mult de atat, legalitatea de la Preziosa se reflecta si-n conditiile de munca si banii pe care ii castig aici, dar si contractul de munca.

  Legalitatea, castigurile si serviciile de la Preziosa sunt unice in Iasi

  castiguri in videochat
  castiguri in videochat

  Am semnat un contract 100% legal, datorita caruia ma bucur de libertate si discretie la studio, respect si servicii gratis precum transport zilnic, sedinte de make-up, sedinte foto si video, cursuri de limba engleza si training specializat in videochat. Cu toate astea, mai am si sansa sa castig zilnic pana la 800 de lei din videochat si saptamanal pot primi bonusuri pana la 3.000 de lei.

  Deja vorbim de jobul perfect, care chiar EXISTA! Si nu numai ca exista, dar e un job de care eu ma bucur zilnic si nu as renunta la el, stii de ce? Pentru ca mi-e mai usor sa fiu model de videochat la Preziosa, sa castig bani zilnic, sa scap de griji si viata mea sa devina usoara si frumoasa, decat sa-mi bat capul prin alte parti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img