More
  AcasăPreziosaVrei comisioane mari din videochat în Iași? Angajează-te acum la Preziosa!

  Vrei comisioane mari din videochat în Iași? Angajează-te acum la Preziosa!

  De ce să te mulțumești cu comisioane mici la alte studiouri de videochat din Iași? Cu un program normal de lucru poți obține mult mai mult la Preziosa. Tocmai am anunțat public cel mai tare sistem de comisioane din videochat în Iași. Orice model care face bani la un nivel ok poate lua 52,5%, 55% sau 60%! Pentru câștiguri mai mari, acum îți dăm și 68%, 69%, până la 70%! Parcă sună într-un mare fel, așa e? Desigur pragurile astea depind de câți bani faci într-o perioadă de 14 zile.

  E un sistem extrem de avantajos pentru tine, care te încurajează să vrei mereu mai mult. Tu decizi dacă te oprești la 8 ore pe zi sau vrei să stai mai mult în studio. La fel, tu decizi pe ce site-uri lucrezi. La Preziosa, ai la dispoziție tehnica multi-site. Alegi dacă vrei să faci bani pe site-uri premium sau free. Dacă lucrezi pe tura de dimineață sau pe tura de noapte. Îți oferim o maximă flexibilitate ca să te simți cât mai relaxată. Totodată, îți dăm lunar 500 lei, ca bani de transport, când vedem că ești serioasă, motivată să câștigi. Îți facem oferta asta ca să te convingi că îți oferim maximum. Că ai tot ce-ți trebuie pentru succes.

  Alte studiouri de videochat din Iași au oferte incomparabil mai mici. Că atâta pot sau vor să-ți dea. Preziosa merge în schimb mai sus. Ne propunem să te premiem pentru performanță. Credem că meriți asta. Pe lângă bani, îți punem la dispoziție cea mai mare echipă de training din videochat în Iași. E formată exclusiv din femei, pentru că la Preziosa iubim intimitatea. Colegele noastre te ajută cu organizarea programului, cu setarea contului, cu informații despre schimbările site-urilor. Fără falsă modestie putem spune că partea asta de consiliere e la cel mai înalt nivel în videochat în Iași.

  Desigur, păstrăm pentru tine serviciile extraordinare care au făcut faimos Preziosa. Adică machiaj zilnic gratuit, lecții de engleză gratuite și împrumuturi pentru intervenții estetice. Dacă vrei să-ți pui silicoane, buze sau să-ți faci orice alt tip de intervenție estetică, te împrumutăm cu bani fără probleme. Fără dobândă, ca să fie comodă restituirea sumei pentru tine. În concluzie, Preziosa îți face cea mai avantajoasă ofertă din videochat din Iași. Bucură-te și tu de ea! Sună-ne și hai să începem colaborarea! Abia așteptăm să te primim în echipa noastră 100% feminină!

  Angajează-te acum la Preziosa, cel mai bun studio de videochat din Iași!

  Tel: 0740.234.235

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img