More
  AcasăHeylux7 ore la Heylux inseamna cat 14 zile muncite in alta parte

  7 ore la Heylux inseamna cat 14 zile muncite in alta parte

  Sa lucrez o zi la Heylux pentru mine inseamna mai mult decat daca ar lucra oricine altcineva vreo 2 saptamani altundeva. Un salariu normal e cam intre 1200 si 1600 de lei, banii pe care cam majoritatea oamenilor ii primesc. In 2 saptamani, ar insemna jumatate din suma asta.

  Hai sa zicem 600, 700 de lei. Bani pe care eu ii castig in nicio zi la Heylux, ci in 7 ore, nu stiu daca intelegi exact ce-ti spun. Luand-o logic, dupa mintea ta, care varianta e mai buna? Sa ma spetesc 14 zile intr-un loc in care oricum nu-s bine primita si nu-mi place sa lucrez acolo, sau mai bine sa castig aceiasi bani, mult mai usor, intr-un mediu luxos si frumos la Heylux in doar cateva ore?

  E un calcul matematic simplu… intr-o zi castig cat in 14 zile la un job obisnuit… imagineaza-ti cat ar iesi la calcul dupa ce lucrez 14 zile la Heylux. In mod obisnuit, cam intre 2000 si 2800 de lei castig la fiecare 5 zile aici. Adica la 2 saptamani deja sar cifrele, o iau razna. Nu mai spun cat se aduna intr-o luna.

  La Heylux se fac cei mai multi bani in Iasi

  Si ti-am zis, logic ar fi ca oamenii sa traga dupa jobul mai avantajos, la care lucreaza mai putin, care le usureaza viata si le aduce mai multi bani, nu sa traga inspre directia opusa. Nu asa gandesti si tu? Pentru ca la un job normal raman la acelasi salariu ani de zile, pe cand la Heylux pot sa cresc oricand in castiguri.

  N-ai auzit c-au fost modele si cu 27000 de dolari castigati intr-o luna din videochat? Acum n-am zis ca asa castig si eu, dar cine stie… tot norocul din lume ti se poate intampla chiar si tie la Heylux, dar trebuie sa faci primul pas de a te angaja.

  Crede-ma, ori ca esti vanzatoare, ori ca esti model de videochat, tot aia e din privinta oamenilor, nimanui nu ii pasa ce faci. Dar macar ca model de videochat stii ca o sa castigi de vreo 5-6 ori mai mult decat orice om obisnuit. Ehhh, suna mai bine asa, nu?

  Am gusturi bune, stiu, pentru ca Heylux e cel mai bun studio de videochat din Iasi si deja toata lumea stie asta. Dar voiam sa stii si tu, in caz ca vrei sa-ti schimbi viata radical 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img