More
  AcasăHeyluxAi mai intalnit un studio de videochat asa ca Heylux, unde totul...

  Ai mai intalnit un studio de videochat asa ca Heylux, unde totul este pus pe tava?

  Una din cele mai mari dileme pentru romance in ziua de azi este jobul in videochat. Unele vor sa lucreze, altele nu, dar in acelasi timp stiu ca le trebuie un asemenea job. Unele aud lucruri bune despre aceste studiouri, altele nu. Unele cred orice se spune, iar altele nu cred. La fel e si cu Heylux. Se aud vorbe bune si rele si e la latitudinea fiecaruia sa creada sau nu ce se spune.

  Eu personal am intalnit zeci de studiouri. Ce e drept, n-am lucrat in toate, decat in 2 studiouri, dar asta se intampla acum 2 ani. Dupa experientele la aceste doua studiouri, am decis sa iau o pauza, pentru ca n-am fost multumita, iti dai seama.

  Gratie lui Heylux am reinceput sa fiu model de videochat

  Ca de eram multumita, nu mai stateam eu fara acest job, ca este clar ca e singurul din tara care aduce multe castiguri unei fete, la momentul actual. Dar nu si mie. Adica mi-a adus castiguri multe, de ce sa mint. Dar nu la fel de mari precum ma asteptam, iar conditiile in care castigam acesti bani nu-mi erau deloc placute.

  Asta pana am cunoscut studioul Heylux din Iasi, acest an. Eu renuntasem la facultate pentru a ma angaja, iar anul acesta m-am decis sa reincep facultatea si mi-am gasit un profil care sa mi se potriveasca la o universitate din Iasi. Aici, am avut onoarea sa cunosc si pe cateva fete din personalul de la Heylux, dintr-o intamplare, bineinteles, si de aici a inceput totul.

  Acum, dupa cateva luni lucrate la Heylux Iasi, pot spune chiar ca n-am mai intalnit studio ca acesta. In primul rand, e vorba de multa libertate, ceea ce n-aveam la celelalte studiouri. Aici te angajezi cand vrei, vii la studio cand vrei si pleci sau renunti cand vrei. Cand zic plec, ma refer la plecatul de la munca, iar cand zic renunt, ma refer la demisie.

  De la castiguri si pana la conditii de munca, aici totul e diferit

  Spre deosebire de alte studiouri, la Heylux sunt libera sa vin cand vreau si pot face orice imi doresc, nu ma obliga nimeni sa muncesc sau sa stau aici. Orele sunt doar 8 pe zi, nu cate 10-11-12 cum ma puneau la celelalte, iar asta e pe bune.

  Cand la Heylux mi se spune ceva, inseamna ca e pe bune. Nu mi se spune la inceput, de impresie, apoi se schimba pe parcurs. La inceput mi s-a oferit 80% din castiguri, iar apoi dupa 2 luni am trecut la 50%, cu sansa de a ajunge inapoi la 80% prin bonusurile saptamanale intre 60 si 9000 de lei.

  Desigur, castigurile sunt si ele de la 400 de lei, iar in medie se ajunge pana la 2000 de lei intr-o zi la Heylux, iar legalitatea, decorul si confidentialitatea sunt la cea mai inalta calitate. Plus ca am si alte beneficii precum sedintele de make-up inainte de a intra pe tura si transportul + cazarea gratuite.

  Iti zic eu, studio ca Heylux Iasi mai rar.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img