More
  AcasăLucky StudioLucky Studio s-a lansat de mai bine de 9 ani, nu-i de...

  Lucky Studio s-a lansat de mai bine de 9 ani, nu-i de mirare ca-i cel mai bun!

  Lansarea pe piata a studioului de videochat Lucky Studio a insemnat salvarea a multor femei de la o viata materiala saraca. Daca n-ar fi fost studiouri precum Lucky Studio Iasi, multe din femei n-ar mai fi stiut ce inseamna independenta financiara, pentru ca nu poti spune ca din salariul minim pe economie de 1200 de lei esti independenta.

  Multe ar fi trait cu multe lipsuri si multe nemultumiri acum, dar in schimb majoritatea care au decis sa beneficieze de acest job, au parte de cele mai bune lucruri in viata. Majoritatea fetelor care au trecut de-a lungul anilor pragul Lucky Studio au acum case, masini, au mers prin vacante peste tot, s-au distrat, unele au chiar propria afacere dupa ce-au fost modele de videochat aici.

  Eu lucrez la Lucky Studio inca din anul 2013

  Lucky Studio a creat numai femei de succes inca de la lansare, asta avand loc acum mai bine de 9 ani. Inca de atunci acest studio face femeile fericite. Anul in care fericirea mea a inceput a fost 2013, cand m-am alaturat acestei echipe minunate de femei.

  Faptul ca au atatia ani in spate a insemnat mult in angajarea mea, pentru ca nu as fi vazut posibil sa castig eu pana la 2000 de lei zilnic in acest studio daca n-ar fi fost vorba de experienta si profesionalism.

  Mai mult, fiind aici de atatia ani, am vazut fete care s-au realizat foarte frumos, care au avut zile cu castiguri de 5000 de lei sau chiar 9000 de lei, au fost fete cu castiguri extraordinare care au intrat in topurile celor mai mari castiguri din videochat.

  Aici am vazut cum modelele isi indeplineau cele mai mari vise

  Vazand asta, am fost mereu motivata si mereu m-am simtit bine sa lucrez aici. Cand lucrezi intr-o echipa de femei de succes, automat vrei sa fii si tu una, asa e normal. Iar eu cand vedeam ca modelele aveau fel si fel de castiguri si-si cumparau masini si case, am fost ambitionata de ele.

  Nu ma mira ca Lucky Studio este cel mai bun, castigurile mele au crescut de la luna la luna, de la an la an. Am inceput cu 300 de lei si am si zile in care castig cate 1500 de lei o zi dupa alta. Am constanta in castiguri si mereu ma autodepasesc, iar asta imi place. Cum ar fi fost viata mea fara Lucky Studio, nu vreau sa-mi inchipui.

  Sa fi ajuns sa ma chinui si eu pentru 1200 de lei, nu merci…mai bine sunt independenta ca model de videochat la Lucky Studio Iasi.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img