More
  AcasăHeyluxChiar daca stau departe, Heylux imi garanteaza transportul la munca zilnic

  Chiar daca stau departe, Heylux imi garanteaza transportul la munca zilnic

  Ma descurcam foarte greu pana acum cu munca, pentru ca locuiesc intr-o comuna din Iasi iar banii putini pe care ii castigam nu mi-au oferit posibilitatea de a ma muta in Iasi cu chirie. Desi era super greu si cu naveta, ieseam oarecum mai ieftin, dar doar in privinta banilor. Ca-n privinta timpului si a sanatatii… le cam pierdeam.

  Trebuia sa ma trezesc cu vreo 2 ore inainte sa prind autobuzul, dupa ce terminam munca trebuia sa mai astept prin Iasi vreo ora pana prindeam urmatorul drum spre casa, sau chiar ultimul in unele cazuri…iarna era frig, mai raceam, mai nu stiu ce. Era greu, ce sa mai. Nu credeam ca cineva ca Heylux ma va putea scapa de povara asta.

  Heylux imi pune la dispozitie masina care sa ma aduca la munca

  Cand am vazut ca Heylux ofera transportul gratuit, ma gandeam ca se refera la plata transportului, adica la decontare. Dar asta fac multi angajatori, nu mi se parea nimic special. Insa la interviu mi-a explicat Claudia ca transportul gratuit la Heylux se refera la faptul ca acesta pune la dispozitie masini si soferite care sa se duca acasa la modele si sa le aduca la studio.

  Adica ori de cate ori trebuia sa vin la studio, sunam si venea masina sa ma aduca la munca, iar apoi cand terminam tura in videochat, ma ducea acasa in siguranta. Zici ca-s in filme, nu in realitatea tarii noastre, serios. Numai in filme am vazut oameni dusi cu masina la munca si adusi acasa, ma simt speciala.

  Zici ca-s vreo regina care trebuie protejata, dusa mereu in siguranta cu masina :))) Mi-a placut acest aspect, iti dai seama, poate de-asta am si optat pentru un alt domeniu de munca, adica videochatul la Heylux. Pentru ca nu voiam sa ma mai chinui cu naveta, mi-a fost mai usor asa.

  Chiar in prima luna am castigat 4900 de lei la studio

  Oricum, chiar daca mi-era confortabil sa vina cate o masina sa ma ia de acasa, dupa vreo 2-3 luni m-am mutat in Iasi cu chirie. Echipa Heylux mi-a propus sa stau in vila lor, ca ofera modelelor cazare gratis, dar eu nu voiam, am vrut sa ma mut singura.

  Am asteptat sa devin mai stabila financiar si imediat cand s-a intamplat asta, m-am si mutat. Bani am castigat in prima luna, vreo 4900 de lei, ceea ce a fost WOW. Imi ajungeau pentru chirie, dar trebuia sa platesc prima luna si avansul si nu voiam sa raman pe langa cu banii de mutat. Voiam sa am totul pregatit.

  Asa ca am asteptat pana am avut in buzunar macar dublu. 😀 a fost foarte usor sa castig sumele acestea la Heylux si inca este. E norocul meu, ce pot spune.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img