More
  AcasăHeyluxHeylux este, prin definitie, locul cel mai potrivit pentru a-mi asigura viitorul

  Heylux este, prin definitie, locul cel mai potrivit pentru a-mi asigura viitorul

   

  In mod evident, nu sunt multe variante de a ne construi viitorul dorit in acest oras sau in aceasta tara, asa ca mai ramane sa ne multumim cu ce avem. Fie ca alegem un anume domeniu sau opusul aceluia, oricum primim aceleasi lucruri. Se schimba doar domeniul, dar salariul si nemultumirile sunt aceleasi.

  Norocul fetelor ca mine este ca totul a evoluat, astfel au aparut joburi precum cele de la Heylux, altfel as fi ramas in aceeasi situatie: fara variante de iesire, fara solutii. Fie ca eram vanzatoare, fie ca eram bucatareasa sau chelnerita, salariul era acelasi.

  Programul de la Heylux este doar 8 ore pe zi si am 580 lei zilnic

  Singurul lucru care se schimba era programul de munca, adica de la rau, la mai rau. Ca de la programul de vanzatoare de 10 ore pe zi, ajunsesem la cel de chelnerita de 12 ore, doar pentru cateva bacsisuri in plus la salariu. Dar nu te gandi ca bacsisurile alea imi dublau salariul, nu mai e ce a fost.

  Iar mie nu mi-a placut niciodata sa ma bazez pe nimicuri. Ori am parte de ceva sigur, ori nu mai am. Nu imi pierd timpul traind de la o luna la alta, pentru ca nu-s genul de persoana care se resemneaza. Intr-adevar, in Romania nu sunt multe variante de a evolua, dar nu e nici imposibil.

  Varianta cea mai potrivita pentru o fata care se descurca de una singura, asa ca mine, e clar jobul de la Heylux. Nici nu incape indoiala ca acest job ca model de videochat este ceea ce imi trebuie pentru a ma descurca. Ce viitor sa-mi fi construit eu cu 1000 de lei lunar?

  Abia cu acest loc de munca in Iasi mai evoluez si eu

  La Heylux nu fac decat sa stau pe internet si am sansa sa castig bani in fiecare zi, chiar nu e zi fara castig aici. Daca lucrez 5 zile pe saptamana la Heylux, apai 5 zile plec acasa cu bani, nu exista exceptie. Si nu vorbesc de 50 de lei, ci mai exact de 580 de lei, o suma castigata din videochat la Heylux.

  Iar castigurile mele nu vor ramane mereu asa, vor creste cu timpul, pana ajung si la 2000 de lei zilnic. Aici pot evolua, nu in alta parte. Abia cu acest job pot vorbi de un viitor, de o cariera, pentru ca pot castiga indeajuns de multi bani incat sa traiesc frumos si sa pun si deoparte in acelasi timp.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img