More
  AcasăLucky StudioIn fiecare duminica, primesc la Lucky Studio cate 1500 lei bonus

  In fiecare duminica, primesc la Lucky Studio cate 1500 lei bonus

   Orice castig al meu isi are insemnatatea sa la Lucky Studio, fiindca de fiecare data cand am unul, sunt premiata ca atare. Ceea ce inseamna ca pe langa sansa unui castig zilnic de pana la 500 de dolari, mai pot primi si bonusuri foarte mari. Cel mai mare bonus de la Lucky Studio este de 2000 de dolari, insa n-am ajuns inca acolo.

  Bonusurile saptamanale se calculeaza in functie de castigurile din cele 5 sau 6 zile de munca din saptamana anterioara. Dat fiind acest fapt, pentru a fi putut primi bonusul cel mare, ar fi trebuit sa castig mult tare, iar eu inca n-am indeajuns de multa experienta.

  Primesc 3.500 lei saptamanal la Lucky, plus bonusuri de 1500 lei

  Dar am destula pentru a castiga 3.500 de lei saptamanal, iar la acest castig se adauga bonusul meu de 1500 de lei. N-o fi el 2000 de dolari, dar eu sunt multumita asa, nu le pot avea pe toate dintr-odata. Am rabdare si-o sa ajung si la mai mult candva, dar momentan castig 6000 de lei lunar la Lucky Studio numai din bonusuri.

  Iar in stadiul in care sunt zic eu ca e super bine. Ca daca mai pun si castigurile pe care le am, se ajunge la… hmmm, 3500 de lei ori 4, pai la 14.000 de lei castigati lunar la Lucky Studio, fara bonusuri.

  Cu tot cu bonusuri ghici ce. Ajung la 20.000 de lei lunar si nici macar n-am 2 ani de experienta la studio. In primul an sa castig asa la Lucky Studio e super bine, sunt pe drumul care trebuie.

  Dar hai sa revenim la suma totala pe care eu o am in urma jobului in videochat la Lucky Studio… gandeste-te ca eu am sarit de la 1400 de lei lunar la 20000 de lei cu Lucky Studio, iti dai seama ce realizare e asta?

  Ce fata n-ar vrea sa aiba castigurile astea din videochat in Iasi?!

  Asta inseamna vreo 4000 si ceva de euro lunar, numai ai mei, nici nu-mi vine sa cred cand spun sumele astea. Pai de ce sa mai deschid afaceri si prostii, cand la Lucky Studio castig atat chiar din primul an de videochat?

  Si asa stau fara stres, lucrez maxim 9 ore pe zi la Lucky Studio, si am si liber cand vreau eu, e totul super chill. Nu-i asa ca pare o viata de vis? Stiu, mereu mi-am dorit asta si sunt foarte multumita ca la studio chiar se poate adeveri tot ce mi-am dorit, fara sa fac vreun sacrificiu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img