More
  AcasăLucky StudioPrimesti 8.050 lei la Lucky Studio chiar de la angajarea in videochat!

  Primesti 8.050 lei la Lucky Studio chiar de la angajarea in videochat!

  Ai auzit vreodata de bonusuri de angajare in videochat? Daca ai auzit, sunt sigura ca n-a fost vorba de sume mai mari de 1.500 de lei, cel mai probabil. Stiu, pentru ca si eu am cautat studiouri multa vreme inainte sa ma angajez la Lucky Studio. Eram in nevoie disperata de bani si stiam ca si-un bonus de angajare mare ar putea ajuta.

  Dupa cum ziceam, aveam nevoie cat mai repede de bani. Bani de care am facut rost la Lucky Studio, unde in alta parte? Numai din bonusul de angajare mare de la Lucky Studio mi-am rezolvat problemele de atunci. Am avut mai multe variante de alegere, cand am mers initial la studio.

  Am ales un bonus de angajare in videochat avantajos, cu multi bani cash

  Mi s-a dat sansa sa aleg fie un contract de-o luna, 6 luni, fie un an si asa mai departe. Diferenta este ca, cu cat mai mare era perioada aceasta, cu atat mai mare era suma oferita de studio drept bonus. Am zis ca nu aleg nici 3 ani, ca nu stiam ce-o sa fie in viitor, dar nici cateva luni, ca am oarecum nevoie de stabilitate.

  Asa ca am ales intre: contractul de 2 ani de zile. Stii ce suma de bani am primit de pe urma acestuia? Nu mai mult, nici mai putin decat 8.050 de lei cash! Ah, ce fericire. I-am primit dupa cateva zile de la angajare, bineinteles.

  Ca nimeni nu sta sa ofere bani asa oricui din primele zile, fara nicio garantie. Mi se pare normal, nici n-am comentat. Pentru ca atunci cand mi-am primit banii, a fost o placere de nedescris. Nici nu stiam ce sa fac cu banii, eram tentata sa-i cheltui pe prostii :)))

  Am ales bine sa colaborez cu Lucky Studio, o s-o duc foarte bine!

  Dar nu, am fost inteleapta si mi-am zis sa-mi rezolv intai problemele. Am tot timpul din lume sa dau bani pe toate prostiile, oricum. Ca la cat se castiga la Lucky Studio, nu asta e problema. Banii ar trebui sa fie ultima mea problema de cand m-am angajat la Lucky Studio, din toata inima o spun acum.

  Din moment ce mi-au dat banii promisi de pe bonusul de angajare, castig zeci de lei in fiecare zi si mai am parte si de transport si alte chestii gratis intruna, eu zic ca n-am chiar deloc motive de ingrijorare. Am inceput o colaborare super misto alaturi de Lucky Studio Iasi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img