More
  AcasăHeyluxSunt model de videochat la Heylux si asa scap de probleme

  Sunt model de videochat la Heylux si asa scap de probleme

  Daca n-a ajuns stresul acesta sa ne distruga pe toti, of Doamne! Numai oameni stresati vezi peste tot, oameni agitati, nici nu mai stim sa ne bucuram de lucrurile frumoase in viata. De fapt, ce zic eu, ca si eu o tineam numai in stres inainte sa fiu model la Heylux, toata ziua imi rodeam unghiile, eram agitata si nervoasa.

  Incercam sa ma abtin, dar efectiv nu puteam, cand ma gandeam la cate lucruri am de facut, la cate planuri de viitor am dar sunt tot mai departe de ele din lipsa banilor. Am incercat sa ma angajez chiar si-n doua locuri, sa fac cumva sa am mai multi bani, dar nici cu doua joburi in Iasi n-as fi castigat cat castig intr-o saptamana la Heylux, sa zicem.

  Oricat as fi muncit, tot n-as fi castigat cat castig la Heylux

  Cand am vazut ca asa sta situatia cu jobul acesta in videochat, mi-am zis s-o las balta cu alte locuri de munca si sa ma angajez direct la Heylux. Decat sa ma stric de cap cu doua joburi, sa nu mai stiu de mine si sa muncesc fara oprire pentru cativa lei in plus, care oricum nu-mi merita sanatatea si timpul, mai bine la Heylux.

  De ce? Pentru ca aici macar lucrez doar 8 ore pe zi, si-n aceste ore am sansa sa castig cat intr-o luna in alta parte. Da, vorbesc foarte serios, am sansa sa castig sume pana la 500-600 de dolari zilnic la Heylux, ceea ce inseamna pana la 20 de milioane intr-o singura zi.

  Eu as fi avut atat daca aveam doua joburi si adunam salariile de la acestea, iar in schimb la Heylux pot sa am atata intr-o tura de munca in videochat, daca imi dau silinta.

  La Heylux reusesc sa vad ca viata e frumoasa

  Pai despre ce vorbim in cazul acesta, e clar ca nu poate fi nimic mai bun decat videochatul la Heylux. CLAAAR nimic nu poate fi mai bun, pentru ca uite si tu cat de usor se castiga bani in studio si cat de multi.

  Si asa reusesc eu sa scap de stres, pentru ca mi-am dat seama ca banii imi cauzau stresul. Mai bine spus, lipsa lor. Iar odata ce am inceput colaborarea cu cei de la Heylux si castigurile zilnice au inceput sa fie intre 400 si 2000 de lei, uite ca usor, usor stresul si-a facut drum in afara vietii mele. Pot spune ca am chiar o viata destul de distractiva si sunt foarte energica si plina de viata de cand cu acest job in studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img