More
  AcasăPreziosaTop 3 calități care te ajută în jobul de model de videochat...

  Top 3 calități care te ajută în jobul de model de videochat în Iași la Preziosa

  “A, da, X câștigă bani, dar ea e făcută pentru videochat” sau “Păi Y face mai puțini bani, că n-are calități de model” etc. La Preziosa, am auzit de un milion de ori lucrurile astea. Mai ales de la fetele cu mai puțină experiență. Care încă mai cred că există niște calități ieșite din comun, cu care te naști, ca să ai succes în videochat în Iași. În realitate, totul se învață. Absolut totul! De asta modele care arată fizic absolut normal, dar care absorb sfaturile trainerelor de la Preziosa, fac progrese atât de mari. Și altele, care poate arată foarte bine, dar rămân la modul ăla de gândire, că cineva e făcut sau nu e făcut pentru jobul ăsta, stagnează la încasări.

  Hai să-ți spunem cum vedem noi lucrurile! Că avem peste 10 ani de experiență în videochat în Iași și ne cam pricepem. 

  Top 3 calități ale unui model de succes la Preziosa:

  1. Zâmbești, ești pozitivă mereu. Dacă poți să faci asta tot timpul, deja ai un avantaj masiv față de la alte modele. Asta e pur și simplu o stare de spirit ok, care te poate ajuta enorm la încasări. Cum o capeți? Păi, atmosfera la Preziosa e foarte faină, deci la studio ai toate motivele să zâmbești. În plus, concentrează-te pe faptul că ești tânără, frumușică și te așteaptă și mulți bani. Uite deci destule motive să zâmbești. Dacă faci asta, membrii de pe site-uri se simt mai atrași de tine, îți vor căuta compania. Uită deci te figurile alea severe, încrezute ale modelelor fashion, de la televizor. Alea sunt cu treaba lor. În videochat în Iași, la Preziosa, nu vinzi haine, ci experiențe plăcute. Cu cât faci mai mult asta, cu atât o să transmiți un vibe bun admiratorilor de pe site-uri. Rezultatul? Mult mai mulți bani pentru tine!
  1. Știi să asculți membrii. Multe modele de videochat din Iași se concentrează pe show. Da, e foarte bine să știi să faci un show de calitate. Dar videochatul înseamnă mai mult decât asta. E și despre conversații. De fapt, uneori, faci mai mulți bani din relații bazate pe conversații decât pe show-uri. Pentru că ții membrii ăia pe termen lung. De asta e ok să știi să-i asculți mai întâi pe membrii tăi. Să vezi ce au de spus. Ok, dacă îți cer doar show, foarte bine. Dar dacă ei caută mai mult, fii pregătiră să-i asculți! Așa le afli dorințele, nevoile. Și poți să le împlinești. Sau măcar să discutați împreună despre ele. Pentru că sunt foarte mulți membri cu bani care vor doar să discute cu cineva căruia îi pasă de ei. Fii tu persoana asta!
  1. Tratezi membrii întotdeauna cu respect. Și în jobul ăsta, la fel ca oriunde, sunt oameni și oameni. Unii mai politicoși, alții mai aiurea. Cu ăia aiurea e simplu: îi ignori sau îi poftești să meargă în altă parte. La Preziosa ai libertatea deplină să faci asta. Chiar te încurajăm să îndepărtezi cu calm membrii care te deranjează și să-ți faci atmosfera cât mai bună în cameră. Recomandarea noastră este ca în orice situație să-ți tratezi membrii și vizitatorii (guests) cu maximum respect. Adică să te comporți cu ei ok, evitând să fii prea insistentă cu cererea de tipsuri. Membrii simt de obicei când un model cere prea mult și renunță să mai vină în camera sa. Lasă-i pe ei să-ți dea când și cum vor. Desigur, o mică aluzie e bine venită, dar în limita bunului simț. De asemenea, mulțumește-le pentru orice sumă pe care o cheltuiesc cu tine. Ei vor înțelege că îi apreciezi și mulți dintre ei vor reveni. Din nou, asta înseamnă și mai mulți bani pentru tine! 

  Ți-au plăcut sfaturile noastre? Dacă da, te așteptăm cu drag la Preziosa! Pentru câștiguri mari din videochat în Iași, sună acum la: 0740.234.235 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img