More
  AcasăPreziosaVacantele sunt mai frumoase de cand am bani din videochat la Preziosa

  Vacantele sunt mai frumoase de cand am bani din videochat la Preziosa

  Imi amintesc si acum ca de fiecare data cand era vacanta sau imi luam concediu de la munca, era o plictiseala continua. Stii ce faceam? Stateam pur si simplu acasa. Ce sa fi facut altceva, daca bani nu erau? Adica erau, dar nu indeajuns incat sa-mi permit vreo vacanta distractiva, ci doar cateva iesiri. Cam asta a insemnat viata mea pana sa descopar jobul de la Preziosa.

  Sincer, nici nu prea aveam tragere de inima sa fac ceva in vacante, ci doar sa lenevesc, cam cum fac toti romanii cand au putin timp liber. Mai ales ca eu lucram 6 zile pe saptamana inainte sa ma angajez la Preziosa Iasi. Si nu oricum, ci de dimineata pana seara, uneori pana pe la 10-11.

  Aveam un job in Iasi din cauza caruia nu aveam timp liber

  Jobul meu era de asa natura incat nu-mi prea permiteam mult timp liber, iar cand aveam concediu, nu faceam altceva decat sa ma odihnesc. Nu aveam chef de nimic, mai pe scurt.

  Culmea este ca tot cheful de viata mi-a venit odata cu jobul de model de videochat de la Preziosa Iasi. Aici am inceput sa am un program de munca flexibil, pe care chiar eu mi l-am ales, pe ce ture de munca am dorit eu. Asa mi-a fost mult mai usor sa-mi stabilesc si alte prioritati.

  In special cand stiu ca nu lucrez decat 8 ore pe zi la Preziosa si totul este foarte lejer. Pentru mine, jobul de la Preziosa este egal cu ceea ce faceam si acasa. Stau pe internet, navighez, socializez. Asta faceam si inainte sa ma angajez in videochat la Preziosa.

  Dar diferenta este ca acum sunt platita pentru asta la Preziosa, si este chiar foarte usor. Nimeni nu ma streseaza cand sunt online, eu decid cu cine socializez si este simplu sa castig bani din asta. Tot ce trebuie sa fac este sa zambesc, sa cochetez si gata, au aparut sume intre 300 si 800 de lei la sfarsitul turei, castigate de mine din simplul fapt ca am socializat.

  La Preziosa am timp, bani si tot ce-mi doresc de la un job in Iasi

  Asa am mai mult timp liber pentru mine, mai mult timp pentru distractii. Acum nu imi mai vine sa lenevesc in vacante sau in concediu, pentru ca am alte activitati de facut. De exemplu, vara aceasta am mers in vacante la mare, in locuri exotice, am vizitat, am calatorit, m-am distrat. A fost cu totul altceva, oricum.

  Total altceva decat ceea cu ce sunt eu obisnuita. Dar imi place. Imi place sa fac videochat la Preziosa si sa ma pot bucura de momente frumoase in viata. Acesta este scopul vietii, la urma urmei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img