More
  AcasăHeyluxVideochatul la Heylux este singura solutie sa reusesc in viata

  Videochatul la Heylux este singura solutie sa reusesc in viata

  Drumul meu in viata a devenit foarte clar odata cu angajarea in videochat la Heylux. Pana sa ma angajez aici, eram foarte nesigura cu privire la viitorul meu, dar acum stiu sigur ce ma asteapta. Dar nu este ceva de rau, stai linistita. De fapt, cred ca fara Heylux Iasi n-as fi reusit sa ma pun din nou pe picioare, sa fiu asa de fericita cum sunt acum.

  Fericirea a fost ceva relativ greu de obtinut pana sa fiu model de videochat… oarecum… intr-un fel, nu ma mai gandeam deloc la binele sau la fericirea mea, pentru ca gandurile mele ma faceau sa fiu prea departe de asta. Puteam sa ma si imbolnavesc, nu ma interesa, eu aveam grijile si stresul pe cap.

  Mi-am dat seama ca Heylux e singurul mod legal de a castiga multi bani

  Le lasam sa ma macine, asa cum le lasa majoritatea romanilor, ca altceva ce aveam de facut? Am stat si m-am gandit la zeci de solutii pentru a castiga bani multi in Iasi, si niciunu nu era buna. Cu cat treceau zilele, cu atat mai tare ma adanceam in aceasta neputinta.

  Aveam impresia ca o sa ma resemnez cu o viata saraca si asa o sa fie mereu, pentru ca nu vedeam ce mai putea fi de facut. Ma uitam in jur si tot ce vedeam erau oameni care s-au imbogatit pe cai ilegale, sau oameni saraci. Numai aceste doua categorii le vedeam.

  In niciun caz nu auzeam de ceva mai special, un caz mai aparte, unde cineva sa se fi imbogatit prin munca cinstita. Si asta ma deprima mai tare, nu ca as fi vrut eu sa ma imbogatesc. Dar as fi vrut o viata fara griji si probleme, iar asta ar fi insemnat sa recurg la alte nebunii.

  Am gasit aici lucruri pe care mi le-am dorit dintotdeauna

  Lucru cu care n-am fost de acord. Asa ca am ajuns la punctul in care sa vad salvare doar in jobul de la Heylux Iasi. Videochatul de aici mi s-a parut singura solutie legala pentru a putea castiga atatia bani cati mi-am dorit, fara a face ceva ce nu-mi place.

  Si asa a fost atunci, asa e si acum: solutia ideala pentru mine. E legal, e usor si e placut, nu-mi puteam dori nimic mai mult.

  Sunt zile in care am si 600 de lei castiguri, zile in care am chiar si 800-900 sau chiar 1000 de lei castiguri in videochat la Heylux. Iar asta ma multumeste. Imi ofera o siguranta catre un viitor pe care nu-l mai vedeam pana acum.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img