More
  AcasăHeyluxAcum imi permit o geanta Guess, ca lucrez la Heylux!

  Acum imi permit o geanta Guess, ca lucrez la Heylux!

  Mi se intampla deseori cand mergeam in oras sa mai vad unele fete cu genti Chanel, Louis Vuitton, Prada si ajunsesem sa vreau si eu. Vedeam cat sunt de frumoase si nu puteam rezista, am vrut si eu. Asa ca m-am interesat pe net si am vazut pretul acestor genti… oh, vai =)) 1000, 2000 de dolari.

  Imi pusesem mana in cap, nu imi venea sa cred. Ori..e de 10 ori mai mare decat salariul meu. Bine, salariul vechi pe care-l aveam, ca acum lucrez la Heylux, nu mai am salariu, ci venituri pe care eu mi le aduc. Atunci mi-am dat seama ca probabil acele fete au gentile acelea din banii parintilor, ca-s de bani gata.

  Am venituri de peste 2000 de dolari in videochat la Heylux

  job heylux
  job heylux

  Ca daca erau ca mine, nu si-ar fi permis niciodata genti Guess:)))) Of, of… si mi-am cam pierdut eu asa speranta, nu am mai stat sa ma gandesc ca stiam ca nu e posibil. Sau cel putin pana sa vin ca model de videochat la Heylux am crezut ca e imposibil. Ca dupa ce m-am angajat aici in videochat, usor, usor parca am inceput sa vad totul ca fiind posibil.

  La Heylux am trecut de la venituri in videochat intre 800  si 1200 de dolari lunar in primele luni, la venituri de peste 2600 de dolari acum. Castiguri pe care eu mi le fac, cu manuta mea. La propriu. Adica tastez pe calculator si vin banii, ca la Heylux vorbesc pe internet pe site-urile de videochat cu admiratorii de acolo si asa vin banutii.

  Asadar, e si un job usor, care are si destule beneficii, precum bonusuri saptamanale de peste 6000 de lei, bonusuri de angajare, transport si cazare gratis, machiaj gratuit zilnic… sunt destule avantaje ca model de videochat, plus castigurile zilnice si programul flexibil… e chiar un job ideal, as spune eu.

  Jobul la Heylux are tot ce-i trebuie pentru a ma face fericita

  job heylux
  job heylux

  Acum ca am castigurile acestea la Heylux, mi-a fost super usor sa strang pentru geanta aia Guess mult dorita. Ca doar din veniturile de peste 2500 de dolari de la Heylux, cum sa nu-mi permit? De fapt, nici n-a fost nevoie sa strang de data asta, ca mi-am luat o geanta scumpa si tot mi-au mai ramas bani. Deci crede-ma ca ma descurc, nu degeaba-s model la Heylux 😉

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img