More
  AcasăHeyluxAngajarea la Heylux imi aduce un portofel plin de bani zilnic

  Angajarea la Heylux imi aduce un portofel plin de bani zilnic

  E o adevarata placere pentru mine sa vad cum in fiecare zi am bani in portofel si nu-mi lipseste nimic. Deseori, inainte sa fiu angajata la Heylux, banii imi lipseau. Mai tot timpul, de fapt. Daca aveam bani in portofel, probabil era ziua de salariu, iar banii aceia se terminau atat de repede pe cat veneau.

  Dar nu mai am problema asta din momentul in care am pasit pragul studioului de videochat Heylux. Acum ar fi ciudat daca N-AS avea bani, nu ca inainte cand ma miram ca am bani in portofel. E la ordinea zilei sa am bani de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi.

  Avantajul in a fi model de videochat la Heylux este un castig zilnic mare

  videochat heylux
  videochat heylux

  Acestea sunt beneficiile unui loc de munca in videochat, lucru de care ma bucur la maximum. Avantajul pentru ca am avut curajul sa ma angajez ca model fara sa-mi pese de nimeni si nimic, acesta e. Si “consecinta” nu e alta decat castiguri zilnice intre o suma de 400 de lei, si o suma de pana la 2000 de lei.

  Si pentru acesti bani nu e nevoie sa lucrez mai mult de 9 ore la Heylux. 9 ore in cazul meu sunt multe, oricum, ca tura mea de munca e de 8 ore, dar am si pauza. Asta inseamna ca stau online mult mai putin si tot plec acasa cu cel putin 420 de lei in fiecare zi.

  Dupa doar cateva ore, da. Credeai ca videochatul e cel mai cautat job degeaba? In Iasi, majoritatea studentelor isi doresc sa fie modele de videochat la Heylux si-au si motivele lor. Cine nu ar vrea sa se bucure de transport gratis, de bonusuri mari de angajare, de bani primiti ca bonus de performanta in fiecare duminica si sedinte gratis de make-up?

  Multe iesence si-ar realiza visele cu un job in videochatul la Heylux

  videochat heylux
  videochat heylux

  Orice fata iubeste atentia, iar la Heylux eu o primesc din plin, odata cu respectul si discretia. Ce-mi pot dori mai mult, in acest caz? Poate doar castiguri mai mari din videochat, dar asta va urma. Momentan, nu ma grabesc pentru ca e mai mult decat de ajuns cat castig in momentul de fata.

  Pentru ca stiu ca inainte lucram pentru 400 de lei aproape jumatate de luna, iar acum ii pot castiga in cateva ore de videochat la Heylux. Intelegi care e diferenta dintre joburi? Tocmai de aia nu m-as mai intoarce niciodata la alte locuri de munca din Iasi, pentru ca iubesc jobul de la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img