More
  AcasăHeyluxCastiguri de la Heylux sunt cele mai mari din videochat in Iasi

  Castiguri de la Heylux sunt cele mai mari din videochat in Iasi

  Ma pot pune acum sa astept un job mai bun decat cel de la Heylux si as astepta ani de zile si tot nu s-ar gasi ceva mai misto. Din toate punctele de vedere, din orice unghi as privi, jobul meu de la Heylux Iasi este cel mai bun si nu doar pentru ca e jobul meu, ci pentru ca pur si simplu e.

  Nu sunt deloc subiectiva, pentru ca mai sunt zeci de alte fete aici care iti pot afirma asta, nu sunt singura. Toate fetele care lucreaza aici ar putea spune cat de bine este sa fii model de videochat aici. Si n-are cum ca atatea persoane sa se insele, nu? Mai ales cand toata lumea stie ca modelele de videochat de la Heylux sunt fete istete, nu-s usor de pacalit.

  Heylux este un studio de videochat foarte apreciat in Iasi

  Despre Heylux s-a scris si-n ziare, a aparut si la TV, adica nu e ceva de azi, de maine, este un studio super cunoscut si apreciat. Are si de ce, zic eu. O zi sa vii la Heylux Iasi si-ai sa vezi ca nu exista job mai potrivit pentru tine sau vreun studio mai corect si mai legal decat acesta.

  E adevarat ca exista competitie, ca sunt multe studiouri pe piata, dar crezi ca toate doresc sa fie corecte cu modelele lor? Nu te pacali singura, draga mea, in ziua de azi toti isi urmaresc propriile interese, unii sunt precum niste sacali. Ar vrea sa iti ia si haina de pe tine, ca sa zic asa. La modul figurat vorbind, desigur.

  Heylux, in schimb, nu urmareste sa-si aduca profit in firma pe baza castigurilor modelelor. Inainte ei se asigura ca un model este fericit aici, ca are tot ce ii trebuie, ca nu ii lipseste nimic. Ne ajuta si ne asigura transportul zilnic, pe langa make-upul de care beneficiem inainte de turele de munca si sedintele de infrumusetare la cele mai bune saloane din Iasi.

  Fetele de la Heylux castiga si 2000 lei pe zi din videochat

  Asta e pe primul loc. Dupa ce modelele sunt complet satisfacute din aceste puncte de vedere si au comisionul pe placul lor (la fel si castigurile), abia atunci poti spune ca se gandeste Heylux si la profit, dar nu inainte. N-ai sa vezi pe cineva la Heylux care sa fie avar sau sa nu fie generos cu modelele.

  Adica Heylux prefera sa ofere bonusuri de pana la 3000 de lei in fiecare saptamana modelelor sale (desi nu-s obligati), chiar daca ei n-au profit foarte mare. Asta ca sa le arate fetelor cat sunt de importante. Asa ca in aceste conditii, e normal ca si castigurile fetelor sa fie SUPER MARI, DE PANA LA 2000 DE LEI ZILNIC. Asa cum trebuie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img