More
  AcasăPreziosaCum de poate Preziosa sa fie atat de bun, sa ofere castiguri...

  Cum de poate Preziosa sa fie atat de bun, sa ofere castiguri zilnice modelelor?

  Inainte stiam ca Lucky Studio este singurul studio din tara care ofera plata la zi modelelor. Reclama de pe atunci era a unui castig zilnic intre 300 si 900 de lei la Lucky. Pana acum, am stiut ca acesta este singurul care ofera plata la zi si bonusuri saptamanale mari, de pana la 2000 de euro in fiecare duminica.

  Ulterior, am aflat ca si Heylux ofera aceleasi chestii, dar nu mi s-a parut nimic suspicios. Am zis ca poate studioul acesta “fura” meserie de la celalalt. N-aveam de unde sa stiu, din moment ce nu eram implicata in lumea asta a videochatului. Eu doar auzeam colege la facultate vorbind despre asta.

  Preziosa este afacerea celor de la Lucky Studio, stiai?

  Si, acum nu de mult, am aflat ca si Preziosa, un alt studio din Iasi ofera cam aceleasi conditii ca la Lucky Studio si Heylux. Deja mi s-a parut exagerat, am zis ca toate incep sa ofere acelasi lucru, ce naiba. Dar eu nu stiam ca, de fapt, Preziosa este un studio din cadrului grupului Lucky, unde este Lucky Studio, Heylux si cel mentionat mai sus.

  Grupul Lucky e format din 3 studiouri mari si de renume, studiourile spuse de mine mai sus. Cand am aflat, aproape mi-a picat fata. Nu stiam ca Preziosa este condus de aceleasi femei care conduc atat Lucky Studio, cat si Heylux. Desigur, trebuia sa-mi dau seama din reclamele facute de cei la Lucky Studio, dar nu m-am gandit pe moment.

  AHHHHH, deci de aaaaaaiaaaa Preziosa e asa bun, ofera castiguri atat de mari si sansa unor bonusuri atat de misto! Ma gandeam eu cum de poate Preziosa sa ofere aceleasi servicii ca la Lucky Studio, cand stiam ca acesta e cel mai bun din Iasi si din tara.

  Super, pot castiga bani in fiecare zi!

  Dar se pare ca toate studiourile sunt intr-unul singur! :> Asa daaa, asa mai vii de acasa. Cine s-ar fi gandit ca aceste 3 studiouri fac un grup intreg? Eu nici nu ma gandeam vreodata ca Preziosa este o afacere a femeilor de la Lucky.

  Cu atat mai bine, ca oricum Lucky a fost primul care a abordat acest sistem de plata la zi, iar daca Preziosa e condus de acesta, e normal ca acestia sa abordeze acelasi sistem.

  Un lucru bun, dupa parerea mea, ca asa pot avea bani in fiecare zi. Ah, am uitat sa spun ca m-am angajat si eu dupa ce am aflat ca Preziosa e condus de grupul Lucky?:”> Acum inteleg de ce Preziosa e atat de bun si renumit!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img