More
  AcasăAngajari videochatLa ce-mi trebuie alt job in Iasi, cand la Lucky castig mai...

  La ce-mi trebuie alt job in Iasi, cand la Lucky castig mai mult decat oricine?

  Doamne, caaaaat de mult m-am complicat eu cu tot felul de interviuri si cu CV-uri impecabile pana acum, cand puteam foarte bine sa aleg un job la Lucky Studio si ma scuteam de multe incurcaturi. La Lucky Studio m-am angajat si am inceput sa castig bani direct si aia a fost, n-a trebuit sa dau sute de probe, sa aduc recomandari, CV impecabil, sa ma complic…

  Ce zic eu, sigur stii despre ce vorbesc, n-are rost sa ma lungesc prea mult la explicatii. Ca toata lumea stie cat e de greu atunci cand te angajezi. Unii angajatori au pretentia sa dau proba, altii ma tin cateva zile fara plata, altii vor sa ai nu stiu ce studii, si asa mai departe.

  Decat sa pierd timpul, mai bine ma angajez ca model de videochat in Iasi

  Orice faceam, cam totul ma nemultumea. Ori colegii, ori locul de munca in sine, sau salariul, care era nemultumitor in orice situatie. Si nu mai bine ma angajam eu la Lucky Studio direct, fara sa mai pierd timpul in alte parti?

  Ca practic asta am facut, am pierdut timpul. Mari castiguri n-am avut cu acele joburi, masini si case nu mi-am luat, economii nu am facut. Dar ce am facut? Am pierdut luni si ani din viata muncind pentru ceva ce niciodata nu mi-a placut.

  Lasand asta la o parte, a fost o deosebita placere sa schimb toate aceste lucruri in momentul in care am devenit model de videochat la Lucky Studio Iasi. Fara probe, fara recomandari si sute de hartii, doar un buletin si vointa de a ma angaja, asta mi-a trebuit la Lucky Studio.

  Ca de restul… s-au ocupat fetele de la Lucky Studio, ca doar nu degeaba li se spune cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, nu? Sigur au facut ei ceva sa aiba renumele acesta!

  Lucky Studio e cel mai bun angajator din Iasi!

  Mie stii ce mi-au facut? M-au ajutat sa sar de la un salariu de care mi-e jena la un salariu cu care ma mandresc, la o suma pe care o tip in gura mare daca e nevoie, ca e atat de mare incat simt ca ma pot lauda.

  Daca inainte mi-era jena sa spun suma pe care o castigam, acum zic cu mandrie ca veniturile mele de la Lucky Studio depasesc cu usurinta pragul de 7900 de lei. Ai vazut bine, da. Ti se pare o suma colosala? E doar o suma pe care orice model de videochat la Lucky Studio ar putea s-o castige!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img