More
  AcasăPreziosa“Preziosa”- cine este la conducerea renumitului studio de videochat?

  “Preziosa”- cine este la conducerea renumitului studio de videochat?

  Studioul cel mai renumit din Iasi pentru discretia si confidentialitatea de care a dat dovada este Preziosa. Toate fetele din Iasi care au vrut discretie cand s-au angajat ca modele de videochat au ales Preziosa. Este mai sigur si mult mai placut pentru iesence decat alte studiouri.

  Dar oare cine conduce acest studio profesionist? M-am intrebat si eu, dar cand m-am angajat la Preziosa Iasi am vazut cu ochii mei. Vazusem reclame si cu Lucky Studio si cu Heylux prin Iasi, dar dintre acestea eu am ales Preziosa, nestiind ca este vorba de acelasi studio.

  Preziosa este foarte apreciat de iesence

  “Acelasi” la modul metaforic, adica este condus de aceeasi echipa profesionista de femei care conduce si Lucky Studio si Heylux. Lucky Studio este un grup din care face parte si Preziosa, bineinteles. Abia la interviu am aflat asta, cand am vazut ca studiourile acestea sunt toate in aceeasi cladire.

  De asta am si zis ca-s toate unul si acelasi, ca daca se afla in aceeasi cladire, e oarecum acelasi studio pentru mine. Pot lucra fie la Preziosa, fie la Lucky Studio sau la Heylux. Cert este ca e cel mai mare grup de studiouri din intreaga tara, fiind atat de renumit si pentru incasarile cele mai mari de pe cele mai cunoscute site-uri de videochat din Europa.

  Am fost vizibil fericita sa aflu aceste lucruri, fiind o placere pentru mine sa vad ca n-am facut o alegere gresita. Fie ca alegeam Lucky, Heylux, fie ca alegeam Preziosa, tot in acelasi stadiu m-as fi aflat.

  Adica in continua crestere, in continua evolutie. Si-s sigura ca multe fete au fost curioase sa afle cine este in spatele acestei afaceri prospere, poate nu multa lume se gandeste ca e vorba de Lucky Grup.

  Cel mai bun grup de studiouri din tara este acesta, cu incasari uriase

  Pe internet sunt mai mult prezentate ca fiind separat, dar ele sunt studiourile aceluiasi patron, in aceeasi cladire. Prin patron ma refer la o echipa de femei tinere si super de treaba, care si-au facut afacerea sa fie cat mai cunoscuta in tara.

  Ma mir ca eu nu stiam multe din aceste detalii, ca dintr-un simplu click pe net as fi aflat ca Preziosa este condus de acest grup de studiouri. Tot pe net puteam afla si de bonusurile de performanta saptamanale de pana la 9000 de lei sau de castigurile zilnice pana la 2000 de lei. Puteam afla totul de pe net, dar nu ma gandeam ca pot fi pe bune aceste detalii.

  In sfarsit, am vazut cu ochisorii mei. Ma bucur 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img