More
  AcasăHeyluxLa Heylux am putut lucra chiar si de proba, sa vad daca-mi...

  La Heylux am putut lucra chiar si de proba, sa vad daca-mi place videochatul

  Daca tu-mi spui mie ca sunt multe joburi in Iasi care sa-ti permita sa lucrezi “de proba” atata timp cat vrei tu pentru a te convinge ca-ti place acel job, mai ales daca este vorba de videochat, nu o sa te cred. Eu cat am incercat in 2 ani de zile sa caut un astfel de job in Iasi care sa-mi permita sa “testez” inainte, nu am reusit niciodata pana la Heylux.

  Abia datorita acestui job in Iasi am putut avea convingerea ca imi place un loc de munca de la inceput, fara a ma angaja. Cred ca este singurul studio de videochat din Iasi si din Romania care permite modelelor sa faca videochat de proba, sa vada daca le place si daca nu, sa renunte.

  A inceput sa-mi placa mult jobul asta de model de videochat

  Desi ma indoiesc ca a existat vreodata vreo fata care sa renunte la Heylux dupa zilele de proba. Nici macar eu n-am renuntat, ci am dorit sa ma angajez imediat dupa primele zile. Pur si simplu nu puteam sa refuz o asemenea oferta. E tentanta, avantajoasa si la indemana mea. De ce sa refuz?

  Cine stie cand mai am o asemenea oportunitate, de a lucra alaturi de cel mai bun studio de videochat din Iasi. Mai bine ma bucur acum de acest loc de munca, atata timp cat pot. Plus ca mi-a placut maxim acest lucru. Sa-mi permita sa lucrez cate zile am vrut de proba, doar sa vad daca-mi place. Cine face asta?!

  Si mi-au platit si taxiul pana la studio cand am mers la interviu in prima zi, iar dupa aceea mi-au pus la dispozitie o soferita care venea in fiecare zi sa ma conduce la studio si apoi acasa in siguranta, o make-up artista care ma aranja si ma facea frumoasa inainte de a face videochat si tot asa.

  La Heylux am vrut sa lucrez de proba si dupa aceea m-am si angajat

  Pe langa toate aceste lucruri uimitoare, am si castigat banuti din primele zile, cam cate 260 de lei. M-a uimit acest lucru, avand in vedere ca pentru acesti bani munceam mult la vechiul loc de munca in Iasi. Si au fost corecti cu mine si mi-au dat pana si ultimul banut castigat in videochat.

  Spune-mi tu mie cum sa nu fi vrut sa ma angajez la Heylux Iasi, in aceste conditii? Mi-au pus la dispozitie un job la care am libertate deplina, la care pot alege ce-mi place, cum imi place, programul de munca, pot castiga cat vreau, pot renunta cand vreau si ma distrez. Normal ca m-am angajat la Heylux dupa zilele de proba, nici nu s-a pus problema!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img