More
  AcasăLucky StudioLucky este de departe cel mai bun studio de videochat din Iasi

  Lucky este de departe cel mai bun studio de videochat din Iasi

  Mie mi s-a demonstrat de nenumarate ori de ce ar fi in avantajul meu sa fiu model de videochat la Lucky Studio, DE CE acesta e cel mai bun din Iasi la momentul actual si de ce fetele din Iasi sunt norocoase cand se angajeaza aici. Nu stiu sigur daca si tie ti s-a lamurit acest aspect pana acum, dar voi incerca eu, cu cuvintele mele.

  Poate nu-s cele mai speciale sau intelepte cuvinte, dar macar sunt sincere, ca de la model de videochat la o posibila angajata la Lucky Studio (pentru ca daca n-ai fi considerata o posibila angajata, probabil n-ai citi acum asta). Sunt un simplu model intentiile mele sunt de departe de a fi rele.

  Daca tot vreau sa fiu model, macar sa aleg cel mai bun studio de videochat din Iasi!

  Dar, daca tot a aparut videochatul in Romania si daca tot a inceput sa ajute romancele cu problemele lor financiare, macar sa le ajut pe fete sa aleaga studioul bun. Oricum majoritatea vor acum asta, dar daca sunt din Iasi sau din apropiere, macar sa stie ce li se potriveste.

  Sa nu se duca degeaba la cine stie ce studiouri sa ramana dezamagite, ca ar fi pacat 😀 Eu m-am dus la Lucky Studio tot pentru ca m-a ajutat cineva cu informatii despre acest studio, ca altfel poate si eu eram nedreptatita acum, poate lucram la vreun studio unde nu primeam toti banii sau programul era haotic.

  In schimb, am dat de Lucky Studio, unde pana si transportul imi este asigurat de ei, ajutandu-ma zilnic cu acesta. Cand merg la studio, am masina si soferita in fata blocului, iar cand vreau acasa, la fel. Si stiu sigur ca e singurul studio care face asta.

  Lucky Studio, unde bonusurile ajung si la 9000 de lei saptamanal, unde comisionul nu e de 40-50%, ci ajunge pana la 80% din castiguri, care sunt zilnice. Tot aceste castiguri ajung si pana la 2000 de lei in fiecare zi, un model ca mine castigand intre 400 si 2000 de lei.

  Lucky Studio mi-a depasit asteptarile. E cel mai tare!

  Lucky Studio Iasi, unde bonusurile de angajare ajung si pana la 13.000 lei cash. Lucky Studio, unde am parte de cea mai performanta aparatura in videochat, cu pc de ultima generatie si camera de filmat ultra performanta, decor de milioane si mult, mult respect.

  Lucky Studio, unde sunt libera sa-mi decid programul, orele de munca si zilele, unde sunt libera si respectata pentru ce sunt, sunt apreciata, lucrez intre femei si toate imi sar in ajutor. Lucky Studio, unde e totul legal, discret si unde ma simt ca acasa. Da, aici am nimerit 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img