More
  AcasăPreziosaPreziosa e studioul fetelor care se respecta si vor multi bani

  Preziosa e studioul fetelor care se respecta si vor multi bani

  Eu am vazut videochatul dintotdeauna asa cum a fost: un job mai mult sau mai putin avantajos pentru o femeie. Spun „mai mult sau mai putin” fiindca uneori acest job nu poate garanta cele mai mari castiguri oricarei femei, ci doar celor motivate sa le aiba. Pe scurt, prezenta nu e tot timpul de ajuns, ci si motivatia si ambitia in a castiga.

  La Preziosa am invatat multe de-a lungul lunilor in care am lucrat aici, dar cel mai important lucru pe care l-am invatat a fost ca numai un model care se respecta ar lucra in asemenea conditii, intr-un asemenea studio de videochat. Pentru ca, venind vorba de videochat, multe fete au impresia ca nu conteaza unde lucreaza, ca banii vin oricum.

  Preziosa e singurul studio unde se castiga pana la 500 de dolari zilnic

  Iar gandirea asta e cam gresita, avand in vedere ca nu orice studio e la fel de profesionist ca si Preziosa Iasi. Asta o pot spune chiar din primele zile de angajare chiar si fetele noi care vin, pentru ca se vede de la o posta diferenta dintre Preziosa si alte studiouri de videochat.

  La urma urmei, Preziosa este studioul lansat de Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din Iasi si din tara, asa ca n-are cum sa fie vorba de ceva minimal. Este vorba de o echipa profesionista, un studio cu toate dotarile si un job de nota 10. Cel putin, asa l-am vazut eu in lunile acestea de munca aici.

  „Munca” e un cuvant grandios oricum in acest context, pentru ca in videochat la Preziosa, daca faci ceea ce faci cum trebuie, o sa ti se para totul mai mult ca o relaxare, ca statul in timpul liber pe laptop sau calculator.

  Toate femeile ar fi fericite in acest studio, garantez 100%

  Acum nu vreau sa para ca incerc sa arunc cu noroi in celelalte studiouri, pur si simplu imi spun parerea despre Preziosa, si aceea este ca numai un model care se respecta lucreaza aici. Sau o fata care se respecta, ca poate sunt unele care n-au mai fost modele de videochat niciodat. Ideea este ca o persoana care se respecta, lucreaza la Preziosa Iasi.

  Fiindca aici castigurile sunt pe bune, sunt mari, sunt corecte si legale, iar mediul de munca este fix ceea ce trebuie ca sa faca o femeie/fata sa se simta la locul ei. Oricine si-ar dori sa castige zilnic de la 400 si pana la 2000 de lei, dar de exemplu asta e posibil numai la Preziosa, cum de altfel se ofera si transportul gratis, machiajul zilnic al modelelor si multe alte avantaje pe care niciun alt studio nu le-ar putea oferi vreodata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img