More
  AcasăAngajari videochatStudio 100% legal? Heylux Iasi e pe primul loc la asa ceva!

  Studio 100% legal? Heylux Iasi e pe primul loc la asa ceva!

  Cate fete nu s-au lovit pana acum de problemele legate de studiourile de videochat, in mare parte fiind vorba de ilegalitati sau nereguli la locul de munca. Acestea, dupa cum este normal, atrageau dupa sine si neplata la timp, angajati incorecti, nemultumiri, nervi, minciuni si asa mai departe. Uite d-asta unele fete nu mai au incredere in videochat.

  Cand dai peste asemenea specimene, cum sa nu-ti pierzi sperantele? Studiouri precum Heylux risca sa fie umbrite de studiourile neprofesioniste in acest fel. Din fericire, Heylux are mult prea multa experienta in domeniu in spate si niciodata nu ar ajunge jos. Din contra, Heylux ajunge tot mai sus.

  La Heylux se stie deja respectul si corectitudinea sunt pe primul loc

  Sa-ti spun si secretul prin care Heylux e mereu in top? Fiind corect. Crezi ca poate corectitudinea este supraevaluata in ziua de azi? Gresesti. Suntem cu totii oameni. Daca nu suntem omenosi si corecti, atunci ce ne mai ramane in aceasta viata?

  Heylux stie asta si mereu a stiut, de asta a oferit modelelor sale cele mai bune conditii mereu, cele mai bune servicii si mai presus de toate, cu toate suntem tratate ca si cum am fi o familie, nu angajatele cuiva. A fost important pentru mine sa ma simt primita la Heylux, nu angajata si atat.

  Multi angajatori uita aceste lucruri, uita sa fie oameni, sa fie corecti. Cand, de fapt, despre asta este vorba. Daca esti corect cu mine, si eu sunt corecta cu tine. Se creeaza un colectiv mai unit astfel, se creeaza prietenii. Si numai asa functioneaza corect lucrurile.

  Castigurile sunt mari pentru ca ma simt bine aici, de asta

  Pai bineinteles ca unui studio care nu-mi ofera banii la timp, sau toti banii, sau imi da comision mic, un studio care ma neglijeaza, care nu-mi ofera un mediu potrivit de munca… normal ca acestui studio n-o sa-i mearga afacerea.

  Dar unui studio ca Heylux, unde toate lucrurile tin de legalitate, corectitudine si respect, mereu va exista evolutia. Prefer de mii de ori sa lucrez aici, unde stiu ca-mi primesc banii la timp, unde am un comision de la 50 si pana la 80%, cu castiguri zilnice pana la 2000 de lei si bonusuri super uriase in fiecare saptamana, decat sa ma chinui in alta parte.

  Merit sa fiu tratata la adevarata mea valoare, iar la Heylux am parte de asta. Stii de ce? Pentru ca, fiind un studio legal, cu toate la punct, automat este si corect, si discret si tot ce-mi trebuie mie pentru a ma simti bine. Si asta cred toate fetele de aici, nu doar eu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img