More
  AcasăLucky StudioChiar si castigul minim de la Heylux e urias in comparatie cu...

  Chiar si castigul minim de la Heylux e urias in comparatie cu alte joburi

  Pot sa lucrez la Heylux linistita, fara nicio grija, pentru ca pana si castigul minim de aici m-ar ajuta sa traiesc mai muuuult decat ok. Pentru ca oricum n-o sa castig niciodata DOAR minimul care se poate castiga aici, dar hai sa presupunem ca eu castig la Heylux doar atat.

  Pai minimul castigurilor zilnice la Heylux incepe undeva la 400 de lei, acesta e minimul pe care orice model il castiga aici. Iar eu lucrez 5 zile pe saptamana, a cate 2 zile libere, pentru ca programul de aici este foarte flexibil. Intr-o luna, se ajunge undeva la vreo 22-23 de zile lucrate in total, dar hai sa spunem ca-s 21 de zile.

  Deci pana si zilele le scadem! Sa facem totul minim, pentru ca la final sa vedem dupa acest calcul cam cat poti “trai” cu banii acestia. Asadar, la 21 de zile lucrate, punem 400 de lei zilnic, iar din asta reiese o suma de 8400 de lei lunar. Imi poti spune unde in alta parte in tara asta mai poate castiga o femeie banii acestia?

  Cu studii, fara studii, cu diplome, fara diplome… orice fata peste 18 ani. Zi-mi tu mie unde mai poate castiga cineva suma asta. Stii bine ca nicaieri in afara de videochat Iasi. Si vorbim doar de minim, fii atenta! Ca nimeni nu se multumeste cu minimul de castiguri, sunt sigura de asta.

  Ca model, in momentul in care am inceput sa dau de bani, normal ca mi-am dorit mereu mai mult. Daca as castiga doar 400 de lei zilnic ca model de videochat la Heylux nu m-as simti atat de bine. Pentru ca stiu ca pot mai mult, stiu ca se poate si-mi dau tot interesul ca asta sa se intample.

  In mod obisnuit, toate fetele pe care le stiu eu de la Heylux castiga cel putin 800 de lei pe zi, cam asa castigam toate, altele chiar mai mult. Unele castiga exagerat de mult, chiar le admir foarte tare. Insa am vrut sa-ti arat ca Heylux este atat de bun ca studio de videochat incat si minimul de castiguri de aici te va face super fericita.

  Mai ales pentru o persoana care poate a lucrat toata viata pe 15-16 milioane, asa cum lucram eu inainte. Sa treci de la 15 milioane la 85 de milioane este mare lucru, ai incredere in mine.:) si gandeste-te ca acesta ar fi doar inceputul. Beneficiile de la Heylux nu se termina aici…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img