More
  AcasăLucky StudioDin veniturile lunare de la Lucky Studio imi intretin familia

  Din veniturile lunare de la Lucky Studio imi intretin familia

  Pana acum ceva timp, ai mei m-au crescut si mi-au dat tot ce au putut. Cand au inceput sa imbatraneasca, problemele au aparut, ca nu mai puteau munci. La 18 ani m-am decis sa ma angajez la Lucky Studio pentru a-i ajuta cu cheltuielile in casa, deoarece vedeam ca le este greu.

  M-as fi angajat si mai devreme, dar m-am interesat si la Lucky Studio nu faceau angajari in videochat decat daca aveam 18 ani impliniti. Ei au spus ca lucreaza legal si ca nu ma pot angaja, asa ca nu m-am suparat, ci am apreciat asta si-am avut rabdare. Nu mai erau multe luni pana la majorat, in orice caz.

  Prin angajarea in videochat la Lucky Studio am vrut sa ii ajut pe ai mei

  Si stiu ca nu era de datoria mea sa-i ajut pe ai mei cu cheltuielile, dar asa am vrut eu. Ca multi tineri pleaca departe si uita de familii, dar eu nu am uitat de parintii mei si nici de tot ce au facut ei pentru mine. Am dorit sa le arat aprecierea mea pentru asta, iar in acest fel am reusit sa le arat.

  Nici eu n-au fost de acord initial sa ma angajez pentru a ii ajuta (nu le-am spus unde m-am angajat inca), dar dupa ce le-am explicat ca imi doresc sa fac asta, s-au resemnat cu ideea. La doar o luna dupa ce m-am angajat ca model de videochat, am si venit acasa cu o suma frumusica pe care le-am dat-o lor.

  Nu am venit cu toti banii castigati la Lucky Studio, ca daca faceam asta, veneam cu 4.800 de lei, ca atat am castigat in prima mea luna de videochat aici. Batea la ochi, asa ca am venit doar cu 2.000 de lei in mana, pe care i-am dat lor pentru cheltuielile in casa.

  Platesc cheltuielile in casa si-mi raman bani si pentru placerile mele

  Le-am spus ca acesta e tot salariul meu si ca eu n-am cheltuit pe nimic banii ca oricum la munca am transportul asigurat si multe altele (lucru care e oricum adevarat la Lucky Studio). S-au bucurat foarte tare cand le-am dat suma asta, fara sa mai intrebe nimic.

  Recunostinta de pe chipul lor a fost de ajuns pentru mine, incat sa fiu fericita. Si mi-au ramas si mie banuti pentru una, alta, ca doar sunt tanara, ma distrez si eu, ce naiba. De atunci, in fiecare luna platesc toate cheltuielile in casa si ai mei pot sa-si duca batranetea linistiti, pentru ca eu n-o sa-i las, atata timp cat castig bani la Lucky Studio, o sa-i ajut mereu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img