More
  AcasăHeyluxFiecare castig la Heylux imi da cu palpitatii, nu stiam ca pot...

  Fiecare castig la Heylux imi da cu palpitatii, nu stiam ca pot castiga atat

  Uneori imi vine sa ma ciupesc sa vad daca eu chiar traiesc viata de acum, ca inca nu-mi vine sa cred nici dupa atata timp. Tot imi zic ca daca e real, inseamna ca e un noroc care va disparea, un noroc de moment. Vorbesc de castigurile la Heylux, desigur, pentru ca spre deosebire de alte locuri de munca, aici castig atat de mult incat imi vine greu sa cred.

  Dar nici noroc de moment nu este, ca o tot tine de mai bine de un an asa. Si ma gandesc ca nu o fi vorba de noroc, daca e atata timp la mijloc, nu? Principalul motiv pentru care ma bucur de aceste sume de bani este, bineinteles, Heylux. Acest job este primul caruia ma simt recunoscatoare pentru aceste castiguri.

  Logic, ca doar daca n-as fi model de videochat la Heylux, unde mai castigam eu atatia bani?:)) E si normal ca datorita acestui job castig, dar eu ma refer si la echipa de aici. Ca poate nu in toate studiourile se castiga la fel, zic si eu. Poate sunt fete cu castiguri mai mici si fete cu castiguri mai mari.

  Toate castigurile mele depind si de Heylux, stiu asta

  Dar cred ca depinde si de studio, nu? De n-as avea acelasi lux pe care il am la Heylux, piesele de mobilier rafinate, bine alese, computerele de ultima generatie, totul ce tine de decor si amenajari, trainingul specializat oferit de cele mai bune trainerite in domeniu, machiajul profesional si chiar si cursurile de limba engleza primite, de n-as avea toate astea, in ce situatie as fi eu?

  Sigur nu tot in aceasta:  venit zilnic – intre 470 si 590 de lei, bonusuri intre 500 si 1000 de lei saptamanal (ale mele, ca in general bonusurile sunt de pana la 3000 de lei), un bonus de fidelitate de peste 9000 de lei cash (primit pentru contractul semnat cu Heylux).

  Stiu ca sunt fete care au si 800 de lei zilnic la Heylux, chiar si 2000 de lei, insa eu sunt bine cu cat am in acest moment. Este bine sa fii multumita cu ce ti se ofera pentru inceput, ca-s constienta ca vor mai veni si alte castiguri. Dar ce-mi lipseste, chiar si-asa?

  Ia in considerare faptul ca la vechiul job nu castigam mai mult de 1200 de lei si bonuri de masa, iar la Heylux am cel putin de 5 ori mai mult, chiar de 6 ori. Ce poate fi rau in asta? Normal ca nu-mi vine sa cred, daca fac comparatie cu trecutul meu.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img