More
  AcasăAngajari videochatÎmi permit orice datorită job-ului actual

  Îmi permit orice datorită job-ului actual

  Sunt Anda şi sunt model la Lucky Studio Iaşi, studioul de videochat cel mai popular şi cel mai profitabil din oraşul acesta. A fi model la videochat prezintă anumite avantaje şi beneficii de care nu mai poţi profita în altă parte şi la alţi angajatori din ţară. Cred că toată lumea ştie cât de bine câştigă o femeie care lucrează în videochat, de aceea nici nu mai este nevoie să spunem despre sumele de bani mari pe care le încasăm noi la sfârşit de lună mai ales, dacă nu ne dorim chiar să ne luăm banii în fiecare zi, la sfârşitul turei de lucru.

  Avantaje şi vise împlinite

  Pot spune cu mâna pe inimă că îmi pot permite orice datorită job-ului actual, acela de model la Lucky Studio Iaşi şi că nu mă feresc de oameni să spun că lucrez ca model. Important pentru mine este să fac tot ce pot ca să îmi permit un trai şi un stil de viaţă bun, fără neajunsuri, atât pentru mine cât şi pentru ai mei pe care îi susţin până şi în ziua de azi.

  Ştiu că sună ciudat, însă aşa cum părinţii m-au crescut de mic copil şi m-au învăţat câte în luna şi în stele, mi-au oferit o educaţie, o viaţă bună cum a fost, aşa şi eu trebuie să am grijă de ei acum că nu mai sunt atât de tineri şi au nevoie de lucruri speciale pentru o viaţă liniştită la ţară. Nu despre viaţa mea trecută vreau să vorbesc aici, ci despre cum am ajuns să plec prin ţară că să o pot vizita bine de tot înainte să încep să plec şi în afara ei în vizită.

  Program flexibil şi salariu bun la Lucky Studio Iaşi

  Mi-am stabilit încă de mică să merg să îmi văd ţara şi să o cunosc la fel de bine că şi satul din care sunt. De aceea, angajarea la studioul Lucky Studio din Iaşi m-a ajutat foarte mult în acest sens. Nu numai că iau banii pe care i-aş fi putut lua abia într-un an în cadrul unui loc de muncă obişnuit, dar de asemenea beneficiez şi de un program flexibil care îmi permite să lipsesc câteva zile de la muncă, pentru a-mi vedea visul împlinit.

  Acum nu mai sunt fata care mergea în mall şi vedea lucruri frumoase şi scumpe, dar rămânea numai cu privirea la acele nume atât de cunoscute; acum sunt femeia împlinită şi independentă care câştigă foarte mult şi banii sunt cinstiţi provenind de pe urma dedicării mele. Femeia care îşi permite luxul să-şi ia câteva zile libere în timpul săptămânii în timp ce alţi oameni sau bugetari lucrează, are bani suficienţi încât să se bucure de un voiaj în ţară, în cele mai îndepărtate locuri şi nu cu trenul, ci cu maşina personală şi alături de iubit. Lucky Studio Iaşi mi-a oferit asta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img