More
  AcasăHeyluxAm uitat de orice stres cu banii de când m-am angajat în...Motivul pentru care Heylux este cel mai cautat studio de videochat din...

  Motivul pentru care Heylux este cel mai cautat studio de videochat din Iasi

  Te-ai gandit vreodata de ce videochatul la Heylux este din ce in ce mai dorit de romance? Pentru ca exista un motiv pentru acest lucru, cu siguranta! Iar acesta este chiar in fata noastra, trebuie doar sa ne uitam cu atentie. Eu am aflat de ce Heylux este atat de faimos in momentul in care chiar eu am venit aici sa lucrez.

  Foarte multe romance fac videochat la Heylux in ziua de astazi, asa ca unde ar fi problema daca as face si eu? Daca este atat de bine si este atat de dorit de romance, inseamna ca o fi avand ceva bun. Si chiar asa este, pentru ca Heylux este un studio creat si lansat de exceptionala echipa de la Lucky Studio.

  Heylux este creatia celui mai bun studio de videochat din tara

  Iar dupa cum bine stii, Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, cu cel mai mare numar de angajate. Si daca Heylux este creat de acest prestigios studio de videochat din Iasi, inseamna ca este la fel de bun. Uite acesta este motivul pentru care romancele se angajeaza la Heylux!

  Pentru a avea parte de aceleasi beneficii pe care chiar Lucky Studio le ofera. Avand un numar mare de angajate, Lucky Studio nu a mai angajat o perioada si de aceea femeile au optat pentru Heylux, pentru ca este foarte asemanator la beneficii cu Lucky Studio, mai ales ca este condus de aceeasi echipa.

  Eu am aflat asta abia cand m-am angajat si eu ca model de videochat aici, dar nu-mi pare rau. Sincer, e super sa lucrezi aici. N-as fi crezut ca voi fi vreodata capabila sa lucrez in atata stralucire si frumusete, printre atatea femei. Bineinteles, am camera mea proprie, eleganta si rafinata, dar ma simt mult mai bine sa stiu ca la Heylux lucreaza doar femei.

  La Heylux castig bani asa cum mi-am dorit

  Ce mai… e minunat sa ma aflu in acest studio de videochat si o spun din inima. Pentru ca niciodata n-am mai avut atat de multi bani asa cum am acum. Chiar si noua fiind in videochat, am castigat chiar din prima luna cate 360 de lei zilnic, iar acum dupa cateva luni, ma bucur chiar si de cate 560 de lei zilnic.

  Eu n-am cum sa imi doresc mai multe de atat, pentru ca Heylux deja imi ofera mai multe decat am cerut. Mi se ofera si transportul gratis, si cursurile de limba engleza, training specializat, machiaj si toate cele! Cum sa nu-si doreasca toate femeile sa lucreze intr-un asemenea mediu? Eu stiu ca iubesc sa fiu aici la Heylux!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img