More
  AcasăAngajari videochatVrei si tu 13.000 lei cash lucrand in videochat in Iasi, la...

  Vrei si tu 13.000 lei cash lucrand in videochat in Iasi, la Heylux?

  Stiu ca acum te intrebi, cu siguranta, cum poate o semnatura sa-ti aduca suma de 13.000 lei in mana, dar iti voi explica eu cum. In caz ca nu ai aflat pana acum, prestigiosul Lucky Studio a creat un nou studio de videochat, numit Heylux, iar simpla angajare in videochat la acesta iti aduce bani.

  Deci castigurile in videochat iti sunt garantate chiar din prima zi in acest studio de videochat din Iasi, asa cum mi s-a intamplat si mie. La inceput, nu mi se parea posibil sa primesc cat…130 de milioane (cum spunem mai pe romaneste) doar pentru faptul ca semnez un contract legal de angajare in videochat? Mi se parea ireal si mie, crede-ma.

  Tot ce mi se promite la Heylux Iasi este adevarat

  Dar ma bucur ca n-a fost asa si ca Heylux mi-a dovedit ca tot ce imi promite se va intampla. Castigurile mele la Heylux au inceput chiar din prima zi in care am inceput sa fac videochat. La sfarsitul turei din prima zi am castigat 340 de lei, daca nu ma insel. Lucru care mi-a garantat ca toate castigurile de aici sunt pe cat se poate de reale, inclusiv bonusurile de angajare despre care vorbeam.

  Exact, acei 13.000 lei inseamna un bonus de angajare pe care Heylux il ofera la fiecare angajare in videochat pe o perioada de 3 ani. Sunt si bonusuri mai mici, la perioadele contractuale mai mici. Dar de ce as fi ales o suma mai mica, atunci cand stiu ca pot avea mult mai mult de la Heylux?

  Heylux imi ofera conditii impecabile de videochat in Iasi

  De fapt, suma exacta a bonusului de angajare pe o perioada de 3 ani la Heylux depaseste suma de 40.000 lei. Insa, Heylux doreste sa ofere 13.000 lei in mana, iar de restul banilor imi ofera transport gratis in fiecare zi. Adica o soferita de la Heylux se ocupa cu transportul meu din fata blocului pana la studio si invers. Totodata, in aceste servicii gratis sunt incluse si machiajul, sedintele foto, schimbarile de look, accesoriile si trainingul specializat primit de profesionistele de la Heylux.

  Asadar, din start colaborarea cu Heylux este una avantajoasa, pentru ca-mi ofera si bonus de angajare (lucru neintalnit de mine la un alt job in Iasi) si zeci de lucruri gratis. Si gandeste-te ca nimeni nu e obligat sa ofere aceste beneficii, nici macar bonusuri de angajare atat de mari. Dar Heylux doreste sa fie primul studio de videochat in fata femeilor, si crede-ma ca reuseste. Eu, cel putin, nu m-as mai vedea in alt studio de videochat vreodata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img