More
  AcasăHeyluxCum am ajuns sa fiu model de videochat la Heylux dupa un...

  Cum am ajuns sa fiu model de videochat la Heylux dupa un job de bona

  Viata mea era una destul de seaca si simpla pana sa fiu model de videochat la Heylux, iar acest lucru il voi afirma mereu. Ma trezeam dimineata pe la 6, ma duceam la casa unde lucram ca si bona, stateam pana pe la 6-7 pana veneau parintii si apoi plecam acasa, unde mai faceam una alta si apoi adormeam. A doua zi se intampla acelasi lucru si toata saptamana, exceptand duminica.

  Duminica era singura zi in care eram libera si era o zi in care oricum nu faceam nimic, pentru ca eram mai mereu obosita. Mai mergeam eu sa-mi cumpar o haina sau ceva, dar cam atat, nimic in special. Chiar aveam o viata plictisitoare si nu-mi placea deloc.

  Am descoperit Heylux Iasi printr-o simpla intamplare

  Cine a lucrat intr-un domeniu ce tine de copii, stie ca toata munca cu acestia este foarte obositoare. Plus de asta, gandeste-te ca eu nu aveam decat 1.200 de lei salariu. Cat crezi ca-ti poate oferi cineva pentru baby-sitting? Mai ales daca n-aveam nici studii sa fi facut altceva.

  Ei bine, revenind la ce spuneam eu, viata mea chiar era naspa inainte sa fiu model de videochat la Heylux Iasi. Din 1.200 de lei pe luna chiar n-ai ce face in Iasi si-o stii si tu destul de bine. Dintr-o pura intamplare am ajuns sa-mi schimb viata si sa lucrez la Heylux.

  Mergeam pe strada si plimbam copilul cand deodata vad un anunt cu niste angajari in videochat, spunea ceva de sume intre 300 si 800 de lei zilnic. Nu m-am putut uita prea mult, dar mi-a ramas intiparit in minte. Asa ca am cautat acasa pe internet ceva despre studiourile de videochat din Iasi.

  Jobul de aici imi aduce castiguri peste 6.000 de lei lunar

  Nici nu stiam prea multe despre domeniul videochatului si eram chiar curioasa. Pe primele pagini am gasit niste studiouri numite Lucky Studio si Heylux. Am intrat pe ambele si cel mai mult mi-a placut Heylux la aspect, desi apoi am constatat ca aceste doua studiouri sunt conduse de aceeasi echipa de femei.

  A doua zi mi-am luat cateva ore libere si m-am dus la interviu la Heylux, pentru ca dadusem un telefon inainte. De acolo a inceput totul, de la interviu. Dupa ce m-am asigurat ca totul este ok si legal, am dorit sa ma angajez. M-am angajat ca model de videochat la Heylux fara ca macar sa ma uit in urma si nu regret.

  Asa am ajuns de la bona la un model de videochat care castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, adica lunar peste 6.000 de lei. Si ma bucur de asta pentru ca acum viata mea este mult mai palpitanta si mai interesanta decat inainte.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img