More
  AcasăHeyluxHeylux este cel mai elegant studio de videochat din Iasi

  Heylux este cel mai elegant studio de videochat din Iasi

  Am mai intalnit studiouri de videochat la viata mea si am vazut destule, dar asa cum este la Heylux n-am mai vazut. Pentru mine, eleganta si amenajarile stralucitoare de la Heylux au depasit orice asteptare. Auzi si tu…amenajari Versace! Pai e singurul studio de videochat din Iasi cu asa ceva.

  Nicaieri unde am mai fost n-am intalnit studiouri cu asemenea amenajari, cu un decor format din produse Versace. Numai acest aspect m-a convins din prima ca trebuie sa lucrez ca model de videochat la Heylux Iasi neaparat! Trebuia sa profit si eu de amenajarile frumoase de aici, altfel nu ma simteam bine.

  Am vrut sa cat pot castiga si eu din videochat la Heylux

  Cum sa fi pierdut eu toata frumusetea in a fi model de videochat la Heylux? Asa cum multe fete sunt aici si fac videochat si se bucura de ceea ce le ofera Heylux, asa sunt si eu. Nu puteam sta cu gandul ca altele au ceva ce eu nu am. Chiar trebuia sa vad cum este videochatul la Heylux.

  Si asta am facut prin semnarea contractului de colaborare in videochat cu Heylux. In momentul in care m-am angajat aici, am inceput sa ma bucur de cele mai frumoase conditii de munca posibile. Dupa cum spuneam, Heylux este singurul studio de videochat din Iasi cu amenajari Versace, iar asta imi ofera tot confortul de care am nevoie in fiecare zi.

  Daca numai mediul de munca imi poate face asta, iti poti inchipui cum este cand ma bucur de serviciile oferit de Heylux? Adica pe mine ma incanta deja intru totul designul interior si tot ce mi se pune la dispozitie pentru a face videochat si ma simt foarte confortabil.

  Confortul si castigurile de la Heylux sunt dublate de serviciile primite

  Insa acest confort este dublat de faptul ca Heylux imi pune la dispozitie make-up artiste care ma aranjeaza inainte de fiecare tura in fiecare zi, soferite care ma duc acasa si ma aduc inapoi la studio mereu, trainerite care se ocupa de trainingul meu specializat in videochat si zeci de alte angajate care imi sunt mereu alaturi pentru orice am nevoie.

  Gandeste-te ca la Heylux pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat pentru simplul fapt ca interiorul este atat de elegant si frumos incat nu as avea cum sa nu castig fiind inconjurata de atata rafinament. Iar castigurile zilnice si bonusurile saptamanale de pana la 3.000 de lei pot fi si ele dublate cu ajutorul celor de la Heylux, care sunt supe profesionisti si ma ajuta cu orice am nevoie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img